![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Taa katrs kurs ies uz festivalu pasaka uz kadiem seansiem ies...aa un tad kad viss forums satiksies
![]() |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Mani tomeer draugi paaraak respektee, lai blautu anime !!! utt. tiesa dazhreiz pazobojaas, kad kaadu laiku nav nevienas pashas labas filmas man, ko vareetu draudziigi paluureet vai arii vairaakas dienas pazuudu un nekontakteejos ar viniem, bet gan skatos anime tajaa laikaa ..... taa teikt apvainojaas. Bet nu tik tieshaam mani frendi ciena un respektee manu viedokli un manas intereses tapeec arii nepaarmet man par to ka luuru anime tiesa saka ka pashi gan jau neskatiitos, bet ja jau man patiik, tad luudzu skaties tiesa sho to jau dazheriz paluur 1 draugs nu piemeeram hellsings vinam likaas so so skataams wonderfull days ar taads tiiri neko pateica.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:10 |