![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Taa katrs kurs ies uz festivalu pasaka uz kadiem seansiem ies...aa un tad kad viss forums satiksies
![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
uuuuu, aizieshu apciemot kenshinu uz slimniicu, varbuut arii ziedus nolikshu pie krusta, ja nezivilks.
Khm /me apsver iespeeju neesaat liidzi piparu baloninju pret Yume-chan, kaa arii "leaf chainmail" jo "ring chainmail" man liekas biku par plaanu. Kaa arii buus jaaiznjemas no pazinjas kara laika vaacieshu gevehras durklis - pacentiishos arii vinju uzasinaat, ja nu gadiijumaa tev buuus arii gaazmaska pa roka un mans piparu projekts izgaasiisies ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 4 2004, 09:57) Visaadaa gadiijumaa reekjinies ar to ka tavs izruuseejushais rapieris manii neizraisiis nemazaako drebuliiti ![]() hehe, nunu.. tad jau redzēsi. kā izrūsējoši rapieri var kļūt par nāvīgu ieroci manās rokās.. Nekādi vāciešu durkļi nepalīdzēs.. Un pret piparu baloniņiem man vispār imunitāte. katru dienu lietoju kā piedevu pie asiem ēdieniem. Hehehe.. fear me.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:39 |