![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 6 2004, 10:22) Un nedod dievs te drīz sāks parādīties meitenītes, pubertātes vecumā, ar niku variācijām .. angel vārdam.. un savām noslieksmēm uz suicīdu... vienkārši tāpēc ka grib izkratīt kādam dvēseli.. Un tieši tāpēc jau laicīgi vajag gatavot speciālas sadaļas ar manuāļiem "kā īzdarīt pašnāvību ar vieslielāko veiksmīga iznākuma koeficientu", vai arī "tevi nedēļas laikā pamet jau 10 puisis? Jautā mums"; "Smilšpapīra priekšrocības piņņu likvidēšanā"; "Vēl viens caurduris mēlē? Kāpēc gan nē? Aculiecinieka vēstījums." utt. Bet par šiem tematiem tik tiešām jādomā laikus, padomājiet taču par tiem visiem nelaimīgajiem cilvēkiem un viņu milzonīgajām problēmām ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:30 |