![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
heh, though i expect to get only one or two answers here...
|
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
hmm ja taa padomaa tad daudz kas ko esmu dariijis pirmajaa mirkli ir bijis kauns bet laikam ejot es nospljauju paar plecu un nospriezhu ka kas izdariits tas izdariit un nav ko sevi mociit, taapat neizlabosi. Nu bet ja jaatceras tad laiakm vienreiz 11 klasee taa pieraavos ka bezfilmaa cauri pilseetai biju vilcies un peec tam peec 3 meeneshiem viens mani aatpazina.... nu bet kam nagaadaas, peec taas reizes es uz alkaholu skatos ar naidu, un izveelo sulu, jo neveelos uz vestos kaa cuuka un absoluuti neko krutu nesaaskatu no piedzershanaas. Un veel atceros tanii pashaa 11 klasee es vienai meitenei aiz muguras bija sarunaajis kaut ko sliktu un vinja to uzraava un tad man klases priekshaa pa muguru sadeva, un visiem taads shoks iestaajaas, ka es uz kaadu stundinju kaa biete kauna seedeeju. Uchene prat noprasiija ko es taads sarkans.
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:47 |