![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hmm... nezinu, tā kā es esmu deprimēts cilvēks pēc definīcijas, tad sanāk, ka viss, ko es daru (gandrīz) ir, kad man ir skumji.
Vislabāk ir nedomāt, vai ne? Tad var spēlēt spēles vai skatīties animu. Ja tomēr jūtos emocionāli vai fiziski hiperaktīva, tad kaut kas jāuztaisa vai jāmācās. Vissliktākajos brīžos jāraksta dienasgrāmata (jā, lol, bet to es daru jau no 6 gadu vecuma, tā ka tas ir ieradums) Bet tur var rakstīt arī priecīgas lietas, idejas, lai neaizmirstās un eksistenciālas pārdomas. Bet vislabāk ir pa visu rajonu nolamāt kaimiņu kuci, tā lai visi dzird un ļauties histērijai, vārtoties sniegā. Alternatīvas ir sports- vislabāk sist kaut ko, piemēram bumbu. Tā, standarts man šķiet- neko oriģinālu es nedaru diemžēl. Pie viena, turpinot sporta tēmu, es joprojām aicinu interesentus spēlēt bumbu sestdienās. Lūgums cilvēkiem ar galīgi, galīgi līkām rokām nenākt. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:51 |