![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Ūū, hell yeah, this is my opportunity to be gay.
f.ck yeah. Or similarly called - being a woman. Woohoo. Tātad. Hm, tad jau jādefinē, kas ir skumji brīži? Kaut kā manā ikdienā man konfektes sliktie bērni nezog un kokā aiz apakšbikšu gumijas nesprauž, skumja tāpēc es generally neesmu. Nekas major slikts arī nenotiek vispār. I'm a pretty happy person, if you're wondering. Varbūt citreiz man ir anormāli garlaicīgi, esmu maizliet sadusmojusies (parasti, ja kaut kas ir noticies ne tā, kā plānots), bet arī tas īpašu neko neprasa. Hm. Teiksim tā - kad esmu neomā, es klausos mūziku. Uzlieku labu džingliņu, iebāžu tos korķus ausīs un izliekos, ka pasaule priekš manis neeksistē. That's called me time. Protams, citreiz, kad vienkārši nogurums no skolas un citiem darāmiem darbiem "spiež uz nerva", tad arī baigi patīk izdarīt kaut ko sevi-iepriecinošu un relaksējošu - ilgāka vannošanās, sevis saķēzēšana ar baigi stilīgo krēmu, kas pēc kaut kā garšīga ož, šokolādes iespraušana aiz vaiga (ak, laimes hormoni). Nekas jau tāds, baigi super oriģināls, bet palīdz aizmirsties un atpūsties vismaz uz īsu brīdi, lai atkal var mesties pasaulei pie ragiem un censties to iekarot. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:50 |