![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja kādreiz uznāk skumjas, tad aizeju uz bodi - nopērku standarta zelta alus četrpaku un iekārtojos mājās pie kompīša.
Otrs noizolējos no visas pasaules. Tad, ja esmu saskumis, jo kāds man nozaga spēļmantiņu, skumjas un papildus dusmas, tad uzinstalēju Medieval 2 Kingdoms. Medieval 2 Kingdoms : Crusades Intro Izvēlos visvājāko Factions un iztaisos par visbriesmīgāko - agresīvāko diktatoru, kas iznīcina visu un nepiedod neko. Karš un uzvaras savā mazā pasaulītē nomierina, nodzenot stresu. Un pēc izdzertā aliņa ir patīkams nogurums - uznāk miegs, un tad jau pamožotos nākamā dienā viss ir aizmirsts. Taču, ja ir skumjas vienas pašas (nav naudas, rodas sajūta - life fail, kāds tevi aizvainot utt), tad rokos pa youtube, skatoties savus favorite AMV kā: [AMV] Nostromo - Running Man HD 720p Alkahols kombinācijā ar ļoti skaļu mūziku un zibsnījošām bildēm veicina adrelīna izdalīšanos, kas aktivizē atmirušās smadzeņu šūnas. Var visu pārdomāt un sakārtot galvā. Vērojot citus smaidot un dejojot - pamanu, ka apkārt tomēr ir arī labas lietas. Tiek uzlādētas pozitīvās emocijas un pēc izdzertā aliņa ir patīkams nogurums - uznāk miegs, un tad jau pamožotos nākamā dienā viss ir aizmirsts. Vai arī, ja blakus tīģeris, tad pašizojos ar to, pārrunāju dažādas muļķības - tīģeris uztaisa garšīgu paiku un tad jau arī dzīve paliek krāsaināka ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |