![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nu jā, kā īsts vīrietis es labu daļu no emocijām nostādu pie smuka imagināra ķieģeļu mūra, un nošauju tos ar imagināro AKM, problēma ir tāda, ka tas bieži vien notiek pirms gulētiešana. Zinu, ka tas īsti nav labi un savā ziņā lēni ievilks mani paranoiķu un šizofrēniķu bedrē, bet man ir pofig, gan vis būs ok. Tāda gan ir mūsu, tehnisko un loģisko cilvēku, daļa.
Bet arī es varu būt labsirdīgs, bet tas jau ir rezervēts priekš mīļiem dzīvnieciņiem, tuviem draugiem un ģimenei (un <insert love interest> ja tāda būs) Ja dzīve ieskrēja FAIL posma, nekādu zaļu pret to man nav, saku domāt un analizēt, meklēju variantus kā paglābties. Ja skumji vai depresija, nu tas ilgst 1-2dienas MAX, pēc tam es arī kauto jaunu vai labi aizmirsto veco gan izdomāšu. Šo procesu var patrinat ar liulziem. Ja ir pārpildīts ar HATE, nu šeit ir daži varianti, reāli es barojos tā atklāti un nežēlīgi ļoti reti, vajag būt vispār par pilu retardu lai es saktu uz kadu kliegt, bet tā, man ir dažas asiņainas datorspelēs. Mūzika man tikai lai nonāktu pie vajadzīgas produktivitātes vai ritma, retāk priekš BAD ASS feelings vai hard love. This post has been edited by Keydan: Jan 12 2010, 02:10 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |