![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
atgaadinu sev, ka no skumshanas labaak nepaliks un uzlieku jautraaku muuziku un dziivoju taalaak. ^ Mans variants. es joprojām aicinu interesentus spēlēt bumbu sestdienās. VŪU! QUOTE Lūgums cilvēkiem ar galīgi, galīgi līkām rokām nenākt. Fak. :C |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
atgaadinu sev, ka no skumshanas labaak nepaliks un uzlieku jautraaku muuziku un dziivoju taalaak. ^ Mans variants. tas, manupraat, ir raksturiigi tieshi vairaak introvertajiem purniem, jo vinji nejuutaas, ka buutu veerts savu beedu uzgruust kaadam citam, but maybe that's just me. muuzika gan ir ljoti izplatiits veids kaa censties pamainiit savu noskanjojumu uz vienu vai otru pusi, es briiniitos, ja kaads teiktu, ka taa nedara. gan jau kaadu dienu mans praats sajauks man praatu un es sajukshu praataa, ieshu ielaas veezeejot noasinaatu skaarda miskastes vaaku un galinot cilveekus. sho dienu es gaidu ar aizvien lielaaku entuziasmu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |