![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Awsum- tā ir depresijas otra puse. Deprimētiem cilvēkiem ir divi stāvokļi- viens ir rosīgais, kad cilvēks jūtas "lieliski" un ir apmierināts ar sevi un baigi aktīvs "jē jē" (bet īstenībā atrodas psihiskas un enerģiskas sadegšanas procesā) un normālā depresija, kad cilvēks ir tāds, kāds viņš ir, nevis izliekas, ka viss ir ok.
Iemesls tam, kāpēc cilvēkus piemeklē rosība, ir tāds, ka sabiedrībā pastāv uzskats, ka būt nemotivētam, nogurušam un skumjam- tā ir gribas problēma. Tu esi noguris, jo tu gribi nogurt, pats vainīgs, ka esi tāds mīkstais utt... Tas tā- jautrīšu zināšanai. Es atvainojos par iespējamo pareizrakstības kļūdu- neatceros, vai bija "deprimēts" vai "deprivēts" This post has been edited by FuschichO: Jan 12 2010, 20:28 -------------------- |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Awsum- tā ir depresijas otra puse. Deprimētiem cilvēkiem ir divi stāvokļi- viens ir rosīgais, kad cilvēks jūtas "lieliski" un ir apmierināts ar sevi un baigi aktīvs "jē jē" (bet īstenībā atrodas psihiskas un enerģiskas sadegšanas procesā) un normālā depresija, kad cilvēks ir tāds, kāds viņš ir, nevis izliekas, ka viss ir ok. Iemesls tam, kāpēc cilvēkus piemeklē rosība, ir tāds, ka sabiedrībā pastāv uzskats, ka būt nemotivētam, nogurušam un skumjam- tā ir gribas problēma. Tu esi noguris, jo tu gribi nogurt, pats vainīgs, ka esi tāds mīkstais utt... aww, es tagad jūtos slikti, Tu mani atklāji. Es tagad aiziešu uz stūri un ieraušos savā depresijas čaulā. Tiesa, pirms es nododos sevis žēlošanai, vēlos nedaudz vairāk palasīt par to ko pieminēji, specifiski iemesliem kādēļ sabiedrībā varētu valdīt šads uzskats? EDIT: Arī daļa par to, ka cilvēks normālā depresijā ir tāds kāds viņš ir, ir visnotaļ interesanta, bonus punkti par to, ka pieminēsi arī kaut ko saistītu ar šo. Vēl viena labošana, šodien kaut kā aktīvs esmu: Iemesls tam, kāpēc cilvēkus piemeklē rosība ir tāds, ka sabiedrībā pastāv uzskats, ka būt nemotivētam, nogurušam un skumjam- tā ir gribas problēma. Kaut kas tur neštimmē, care to elaborate? This post has been edited by Sērfijs: Jan 12 2010, 21:00 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Iemesls tam, kāpēc cilvēkus piemeklē rosība ir tāds, ka sabiedrībā pastāv uzskats, ka būt nemotivētam, nogurušam un skumjam- tā ir gribas problēma. Kaut kas tur neštimmē, care to elaborate? Iedomāsimies situāciju: Vīrietim vārdā x ir ļoti slikti. Es negribu stāstīt par iemesliem, kas viņam izraisījuši depresiju, bet visādā ziņā viņš jūtas nomākts. Viņš neko nespēj darīt un vienmēr izjūt nespēku. Iespējams, viņa galvā šaudās dažādas aktīvas domas- viņš gribētu, piemēram, uztaisīt ēst, bet viņš vienkārši nespēj saņemties. Arī darbā viņš neko nedara, jo nespēj saņemties, lai rīkotos. Viņš vienmēr ir nomākts. Kāda ir sabiedrības attieksme- X tiek kritizēts un nosodīts. Viņa nespēja rīkoties tiek interpretēta kā gribas vājums. No sabiedrības puses rodas spēcīgs negatīvs spiediens, kas tā vietā, lai uzmundrinātu x, protams, iedzen viņu vēl dziļākā depresijā, un viņš lieliski to apzinās. Pieņemsim, kādu dienu, viņš nolemj "saņemties". Savāc visus savus spēkus (kuru īstenībā viņam nav. Kāpēc- tas ir cits stāsts) un kļūst ļoti aktīvs. Kļūst par labāko darbinieku savā kolektīvā, visu paspēj un visu var. Liekas, ka viņš ir uzvilkts uz atsperēm. Viņam liekas, ka tagad viņš ir sapratis savu vērtību, zaudējis iepriekšējos kompleksus un jūtas priecīgs. Un pats galvenais- nicina tos, kas "atļaujas" būt vāji. Tā viens cilvēks ceļo no viena stāvokļa uz otru (jo kādreiz aktīvais arī salūzt), un katru reizi šie stāvokļi kļūst aizvien krasāki. Veselam cilvēkam tā nevajadzētu būt. Es gan biju ļoti, ļoti īsa savā stāstījumā, bet ceru, ka tas radīja vismaz iespēju iztēloties, ko es ar to gribu teikt. Sabiedrībā vājie tiek nicināti, tā iedzenot viņus strupceļā. This post has been edited by FuschichO: Jan 12 2010, 21:29 -------------------- |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
Sabiedrībā vājie tiek nicināti, tā iedzenot viņus strupceļā. izdzīvo stiprākie! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |