![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Jauki, bet tā kā man niez nagi izvērst diskusiju par šo tēmu es vēl gribētu dzirdēt skaidrojumus pārējiem apgalvojumiem, jo, tici vai nē, nevēlos lekt pie pāragriem spriedumiem.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jauki, bet tā kā man niez nagi izvērst diskusiju par šo tēmu es vēl gribētu dzirdēt skaidrojumus pārējiem apgalvojumiem, jo, tici vai nē, nevēlos lekt pie pāragriem spriedumiem. Kādiem pārējiem apgalvojumiem? Es neuzskatu, ka izvērst diskusiju ar mani par šo tēmu būtu sevišķi prātīgi, ņemot vērā, ka tie nav mani atklājumi un secinājumi bet vispārējā psiholoģija. Konkrētā ideja ir no kāda franču psihologa grāmatas, bet esmu pārliecināta, ka ne jau viņš to izdomāja- tas vienkārši ir pamats, kas bieži der par izskaidrojumu noteiktiem psihes stāvokļiem. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:52 |