![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Arī izbļaušanās palīdz, bet diemžēl ir ļoti maz vietu, kur ar savu balsi es to varu atļauties darīt. Dziļi mežā un pie jūras vētras laikā ir samērā derīgi varianti. Šitais ir vēl briesmīgāk kā mežā klučus guldīt. Stealth tantiņas sēņo un dzērveņo. Ja vien tu nebļauj viņām virsū... Vislabāk man strādā fiziska kustēšanās, vai arī auto paņemšana un došanās nezināmā virzienā. Tu parasti braukā pa pilsētu, lielceļu vai pa mežu? P.S. Es ko vienīgais, kuram jautra mūzika sliktā garīgā besī ārā? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Vislabāk man strādā fiziska kustēšanās, vai arī auto paņemšana un došanās nezināmā virzienā. Tu parasti braukā pa pilsētu, lielceļu vai pa mežu? Ārpus Rīgas. Tālāk tas var būt gan meža ceļš, gan lielceļš. Tīri pa mežu netrakoju, jo nav atbilstošas automašīnas ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |