![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Un Shinobi-sama, nu tu aizšāvi biš pār svītru.. tu tagad atkal apvieno visu vienā čupā, kautgan .. te jau katrs tmats beidzās ar paziņu ka to nevar darīt.. jā, praktiski te ir daudziem kompleksi, un ne tikai mazvērtīas, es kādreiz pieminēju ka no psiholoģiskā vied'okļa var izanalizēt mūsu avus un ui cik daudz pateikt. Bet psiholoģija neiedala visu vienā.. katrs ir unikāls un nevar tagad to apvienot.
Tas ka te savākušies vairums cilvēu ar tādu raksturu ir tiaki pamatojams ar to ka te ir koncentrēta publika.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:51 |