![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Tā, ko gan es šobrīd daru?
![]() Iesākumam varu pateikt, ka neciešu pārmērīgi pozitīvi noskaņotus cilvēkus, kuri man cenšas iestāstīt, ka nav jēgas skumt un man būtu jājūtas labāk. No "cheer up! cheer up!" for me! Tas gan varētu rezultēties mērenā salikšanā pa ausīm un agresija man tiešām palīdz aizmirsties un tādēļ justies labāk ![]() Mēdz būt mūzika, bet tāda, kura palīdz gremdēties melanholijā, nevis velk no tās ārā. Parasti Apocalyptica, Placebo, From Autumn to Ashes vai šis arī ļoti labi atbilst. Arī izbļaušanās palīdz, bet diemžēl ir ļoti maz vietu, kur ar savu balsi es to varu atļauties darīt. Dziļi mežā un pie jūras vētras laikā ir samērā derīgi varianti. Sensenos laikos mēdzu arī pa kādam dzejolim uzrakstīt, bet pagaidām mūza liekas nosprāgusi. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Es tomēr atbalstu "zem paklāja slaucīšanu". Pašai gan pagaidām ne vienmēr tas izdodas, but I'm working on it. Tātad, ko es daru? Atkarībā no situācijas un iespējām:
-Atrast skumju rašanās iemeslu un darīt ko lietas labā. Ja tas nav iespējams: -Neko nedarīšana visu tikai pasliktina - vienalga vai darbs, mācības, sportošana vai mājas uzkopšana - labākais ir atrast kādu nodarbi, ko veicot, neparko citu nav jādomā. Ja tas nepalīdz: -Sex, Drugs (mostly booze) and Rock'n'Roll~ , bet ar šiem gan jāuzmanās, jo paši var radīt jaunas problēmas par ko skumt. Un ja nu galīgi nav iespējams par to nedomāt, aizmirsties darbā/izklaidē un/vai iekšēji apspiest tad: -Parunāties ar kādu/"dalīties bēdā". (Palīdz, bet tā kā man pašai arī nepatīk, ka citi mūžīgi par kaut ko sūdzās, tad to labākais darīt minimāli reti un tikai ar ļoti tuviem un uzticamiem cilvēkiem.) -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |