![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
Cilvēki pelna naudu ar grāmatām, kuras pilnveido personību, veiksmes formulas un instrukcijas, dzīves īstās mehānikas. Sabiedrība izbīda vēl vairāk kompleksu, tādejādi visi var justies depresīvi par kaut ko. Daudziem ir nepieciešama mīlestība, kāds, kas viņiem pateiktu, ka šajā pasaulē viņi ir nepieciešami, vajadzīgi. Citi ar besi dodas citiem čakarēt garastāvokli (es,es,es,es!). Kā nu iepriekš Fuschicho minēja - jo mazāk sabiedrības dogmās klausīsies, jo būs labāk sev. Tā nu ķengās tevi nost, ka tu dzīvo pie vecākiem, ka tev jau pāri 20 ir, ka nav draudzenes, ka tev ir wow akounts ar četriem 80tā līmeņa varoņiem. Beigās cilvēkam pašam apniks sava dzīve, tad izlems to mainīt vai nobeigt. Pats esmu teicis citiem, ka nav viņiem šitā un tā, a pats pēc skolas sēžu pie internetiem līdz gulētiešanai. jā, protams, ka stereotipus un uzskatus nav viegli salauz, tomēr ja ''kļūsti pats sev saimnieks'' tad dzīve pagriežas pavisam citā gultnē ![]() Es tomēr atbalstu "zem paklāja slaucīšanu". Pašai gan pagaidām ne vienmēr tas izdodas, but I'm working on it. Tātad, ko es daru? Atkarībā no situācijas un iespējām: -Atrast skumju rašanās iemeslu un darīt ko lietas labā. Ja tas nav iespējams: -Neko nedarīšana visu tikai pasliktina - vienalga vai darbs, mācības, sportošana vai mājas uzkopšana - labākais ir atrast kādu nodarbi, ko veicot, neparko citu nav jādomā. Ja tas nepalīdz: -Sex, Drugs (mostly booze) and Rock'n'Roll~ , bet ar šiem gan jāuzmanās, jo paši var radīt jaunas problēmas par ko skumt. Un ja nu galīgi nav iespējams par to nedomāt, aizmirsties darbā/izklaidē un/vai iekšēji apspiest tad: -Parunāties ar kādu/"dalīties bēdā". (Palīdz, bet tā kā man pašai arī nepatīk, ka citi mūžīgi par kaut ko sūdzās, tad to labākais darīt minimāli reti un tikai ar ļoti tuviem un uzticamiem cilvēkiem.) vārds vietā, varu tikai piekrist tevis teiktajam ![]() varbūt pie lielākiem pārdzīvojumiem ir reizes kad nevajag savas emocijas apspiest un turēt iekšā, tā vietā labāk aiziet stūrī papinkšķēt vai sasist kādas pāris trauku sevrīzes ![]() bet gruzīties par kkādiem ikdienas sīkumiem nav vērts un labāk sevi saņemt rokās ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |