![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
shis laikam bija pirmais jeedziigais arta posts ko lasu peedeejo meeneshu laikaa
![]() visi saka, ka vinjiem neruup, ko citi par vinjiem domaa. protams, visiem ir skaidrs, ka taas ir muljkjiibas. visi saka, get over it, kaut patiesiibaa tas nav iespeejams, var tikai samierinaaties. |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
visi saka, get over it, kaut patiesiibaa tas nav iespeejams, var tikai samierinaaties. samierinies ar notiekošo --- GET OVER IT! ![]() manuprāt tas ir viens un tas pats ![]() QUOTE Es pieņemu, ka tīri teorētiski pastāv tāds "veselais cilvēks", kura pašapziņa un pašvērtības izjūta ir pietiekami stipra, lai neļautos citu cilvēku provokācijām. Viņš ir vērtība sev un viņam nevajag, lai viņa vērtību noteiktu citi. Es gan nezinu, vai esmu tādu 100% veselu cilvēku redzējusi. ideālu cilvēku nav ![]() vnk ir stiprāki un mazāk stipri ![]() QUOTE Kamēr nespēs ticēt sevis teiktajam, nespēs izbēgt no citu teiktā. Pārāk daudz cilvēki nosaka par ko ir jāpriecājas un jāskumst. Piemērs: Andrītis iet piektajā klasē. Pēc sporta nodarbības viņš bija ļoti sasvīdis, tādēļ gāja ar citiem zēniem uz kopējo dušu mazgāties. Viņš iegāja pirmais mazgāties, pēc tam atnāca citi. Redzot zēnu, viņa klasesbiedri sāka par skolēnu ņirgāties, jo Andrītim bija lielas pretīgas pumpas uz muguras un mazs loceklis. Pēc šīs reizes Andrītis izvairās iet mazgāties ar citiem zēniem, jo citādi viņu dēvēs par Černobiļas mutantu. Kas viņam būtu jādara, lai aizmirstu sīko perdeļu ņirgas un varētu pilnvērtīgi turpināt dzīvi? Nekas. Git over it. Vai līdzīga atbildes reakcija no viņa puses pret citiem būtu laba? Jo nevajag ļaut kāpt sev uz galvas. Bet varbūt to vajag piedot un dzīvot tālāk, jo atriebe saēd atriebēju no iekšienes? + 1 ļoti labi pasniegts piemērs nu par mazu bērnu psiholoģisko iespaidošanu manuprāt nav vērts runāt, jo padsmitnieks Andrītis vēl nav no briedis tam lai patstāvīgi spētu atrisināt šādas problēmas un viņam nekas cits neatliek kā pakļauties sabiedrības uzliktajam slogam .... tā kā jā: Get over it! ![]() blā blā blā ... es varētu šo tēmu izvērst vēl tālāk, bet nejūtu vajadzību lauzīt savus pirkstus lai tikai pierādīt savu taisnību un uzceptu kko draudīgi gudru, es labāk kulstu savu muti nekā raxtu ![]() This post has been edited by JnVbt: Jan 14 2010, 20:57 -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |