![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Parunāsim par JŪTĀM! ♥_♥
Daži brēc, līdz visa apkārtne noslīcināta, daži stūķē purnā šokolādi un uzaudzē sesto riepu, bet ko šādos brīžos dari TU? Vienkārši gribējās zināt, cik mēs visi līdzīgi vai atšķirīgi. (Awwwwww...) Ja esi pārāk mačo, lai uz tādu kuteklīgu jautājumu atbildētu, vari droši nepiedalīties. |
![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE Es pieņemu, ka tīri teorētiski pastāv tāds "veselais cilvēks", kura pašapziņa un pašvērtības izjūta ir pietiekami stipra, lai neļautos citu cilvēku provokācijām. Viņš ir vērtība sev un viņam nevajag, lai viņa vērtību noteiktu citi. Es gan nezinu, vai esmu tādu 100% veselu cilvēku redzējusi Šis arī varētu būt Nīčes dēvētais ūbermensch. Tāda nav. Daba mūs ir ieprogrammējusi paciest citu klātbūtni. Iedomājies šo jauko pasauli, ja mēs būtu īpatņi, kuri par sevi spētu parūpēties no dzimšanas. Mēs nebūtu cilvēki, mēs nebūtu vientuļi, jo citus mums nevajadzētu. Skumjas, kā arī sāpes, rāda, ka mums kaut kā pietrūkst. Nevar saprast kā; tikai, lai tas beidzas drīzāk. Kā mums īsti pietrūkst? Apziņas, ka neesam vieni, vai otrs cilvēks, kurš spētu šo apziņu radīt. Vai mēs gribam vairāk saņemt nekā dot. Tas būtu īsti mūsu garā. Maz ir tie, kuri grib vairāk dot nekā saņemt, dīvaiņi šie, tēlo laikam. Man patīk skumt un stāstīt sev, ka esmu perfekts. QUOTE samierinies ar notiekošo --- GET OVER IT! Tu tiec tam pāri - pēc tā visa tev ir viss ok. To vairāk nepiemini, tas ir pagātne. Samiernāties ar notikušo - pārdzīvojums velkas līdzi, un tu iemācies ar to sadzīvot. See the difference? Which one is superior? ![]() This post has been edited by Arts: Jan 14 2010, 20:53 -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:53 |