![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Piedzeros. Un tu? Šitādi topiki nav visai bezjēdzīgi?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pilnu - nē. Bet ja 1 no, teiksim, 10 būs šāds, domāju, ka nevienam gabals nenokritīs. Un galu galā, vienmēr jau var kaut ko rupji uzdirst un topiku aizslēgt ciet! ^ Šis. Jā, tieši ^tas. Un vēl, šķiet, ka forumieši, sākot runāt par jūtām, skatoties pēc jaunākajiem [off]topikiem, drīz varētu savā starpā dikten samīļoties. XD Awww. Jo vienmēr jau ir divas iespējas. Vai nu aprunāties, vai nu kašķēties. Kad man jautri... hmm. Ļaujos pārdomām, jo, kad man skumji, domāt negribās. Vai jautri lēkāju apkārt, dungoju, dziedu, ākstos kopā ar pārējiem telpā esošajiem. Love and peace ^.^v This post has been edited by Yanka_ronin: Jan 14 2010, 20:15 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Un vēl, šķiet, ka forumieši, sākot runāt par jūtām, skatoties pēc jaunākajiem [off]topikiem, drīz varētu savā starpā dikten samīļoties. XD Awww. Jo vienmēr jau ir divas iespējas. Vai nu aprunāties, vai nu kašķēties. Love and peace ^.^v This calls for a party. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 10:36 |