![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
heh, though i expect to get only one or two answers here...
|
![]() ![]() |
Takou |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 6-November 04 From: Riga ![]() |
Mums 10 klasee bija taadz notikums kaa Kempingi. Mees tur atbraucaam, piedzeeramies un tad vakaraa noleemaam iet pie juuras , es gaaju kopaa ar vienu
meiteni mes gajam pa priekshu visiem citiem runaajam (neatceros par ko jo biju ljoti pielejies) kad atnaacaam pie krasta vinja uz mani paskatijaas ar taadu skatienu... Un mees saakam Skuupstities.. pats galvenais ka to redzeeja vel viena meitene kurai es patiku vinja tur saaka klaigaat tipa ko vinsh dara ![]() ![]() bet no riita tai meitenei ar kuru es biju kopaa visi sadirsa jo vinja ir mauka, taapec ka vinjai bija puisis un ka vinja kempingos tuseeja vell ar 2 dzhekiem.. Tas bija murgs es peec tam nozheloju ka kautkas bija noticis , protams vissas juutas pagaaja pa 3 dienaam kaa visu laiku.. Bet nu pacs trakaakais tas bija kad es 1 septembi atnaacu uz skolu un vinjas seedeja kopaa , taas divas meitenes kuras manis deelj gandriiz nepaargrauza viena otrai kaklu ![]() That Was One Crazy Start Of a Year ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:52 |