![]() |
![]() |
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
Jau iepriekš atvainojos par scaning fail un lielajiem izmēriem
![]() ![]() ![]() ^^^ šajā es mēģināju uzzīmēt lielākus cilvēkus kā parasti, līdz ar to arī sanāca labāk redzamas kļūdas, īpaši rokas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es ieteiktu vispirms uzzīmēt kādu normālu skici un tad krāsot, nevis krāsot kaut ko viduvēju.
Seja ir copy-paste no iepriekšējā mēģinājuma, un tur ir tikpat daudz kļūdu (vispār jau vēl vairāk, ja piemet krāsošanu laikam) No kompozicionālā viedokļa Art'a gan neko nepateica (although she said she did). Kompozicionāli meitenei vajadzētu būt pabīdītai vairāk pa labi un uz augšu. Par krāsojumu jau tika šis tas atzīmēts, es gan gribētu noliegt to, ka tas ir slikts. Priekš pirmās reizes ļoti sakarīgi. Neizskatās sadedzis un nokakāts kā tas daudziem iesācējiem mēdz būt un arī krāsas negriež acīs kā dažam labam naivākam cilvēkam. Pirms liec nākamo, padomā, vai turpinot atgremot vienus un to pašus sejas rakursus un tipus, tu kaut ko iemācīsies. Johaidī, cik sen neesmu neko kritisku rakstījusi. This post has been edited by FuschichO: Jan 19 2010, 17:30 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 02:23 |