![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tātad, ik pa laikam gadās dzirdēt visādus mītus par spēlēm, kuras mīļie otakieši it kā spēlē, bet neviens tā tieši neatzīstas. Tātad šeit man patiktos, ja jūs atbildētu uz dažiem jautājumiem par iemīļotiem geimiem.
Tātad: 1. Ko tu pašlaik spēlē(pēdējais ko spēlēji)? 2. Cik stundas nedēļā tu pavadi geimojot? 3. Geimu top5. 4. Ko tu iesaki mums pārējiem pageimot? 5. Kāda tipa spēlēm tu dod priekšroku? 6. Vai tu uzskati sevi par geimeri? 7. Ko tu domā par geimeriem? Okeei, tad laikam es pirmais arī atbildēšu. 1. Command and Conquer 3, Kane's wrath. 2. <2 h, jo mans geims ir Kuldīgā uz Windows XP partīcijas, un geimot es tieku reti. 3. (1.) Final Fantasy 12, (2.) Comand and Conquer, Generals (3.) Command and Conquer 3, Kane's wrath (4.) Medieval Total wars (5.) Spyro II XD 4. Iesaku savākties kopā un uzspēlēt ''Cirks''. 5. Stratēģiju 6. Laikam ne 7. Tīri feini cilvēki, parasti ir izbīdījuši savu filozofiju par pasaules uzbūvi, patīk. This post has been edited by Tigra2: Jan 23 2010, 18:21 -------------------- |
![]() ![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
1. Ko tu pašlaik spēlē(pēdējais ko spēlēji)?
Pēdējais, ko spēlēju bija - Medieval 2 Total War. - A Field Of Death 2. Cik stundas nedēļā tu pavadi geimojot? Tas viss atkarīgs no azarta, ja kāda spēle iepatīkas, tad spēlēju nonstop, kamēr apnīk. Citādi nekā negeimoju, jo 2-5h jau nekā nevar izspēlēt. Un galvenais - vai ir brīva laika ko iztērēt. 3. Geimu top5. Man būs tikai, top 4, jo tā pa īstam pie sirds iet tikai dažas spēles, kuras nav iespējams attēsties. Vislabāk man pie sirds iet Silent Hill, nezinu vai tas tāpēc, ka mazs tiku piespiedu kārtā sūtīts uz svētdienas skolu, vai esmu vienkārši garīgi slims, bet tur, Silent Hillā, esmu ar mieru pārvākties dzīvot. Home Sweet Home... 1. Silent Hill 3 - Silent Hill 3 - God (ne priekš švakiem nerviem!) 2. Medieval 2 Total War 3. Battlefield 2 - Battlefield 2 - Intro [HD] 4. Flash geims "Squirrel" - Squirrel uz www.inbox.lv 4. Ko tu iesaki mums pārējiem pageimot? Nu var jau iekš youtubes ievērtēt trailerus un izdomāt, kas ir jauns uz kompīša vai uz PS3, ja nav nopircis kaut kādu sliktu analogu spēļu kasti uz kuras nekā neiet ![]() Bet savējie fani jau zinās ko spēlēt, lielākoties tāpat visiem geimiem iznāk pārsvarā tikai jaunas versijas - III => IV => V utt... Katrs jau zin, kas tam patīk. 5. Kāda tipa spēlēm tu dod priekšroku? Galvenais, lai notiek kāds pozitīvs Action, War, interesants RPG, spēlēju visu, kas aizrauj. 6. Vai tu uzskati sevi par geimeri? Biju geimeris bērnībā uz PSx, FFVIII, Metal Gear solid, Grand Turisimo bija mana bērnības kaisle - mana pirmā mīlestība. Un vēl jau arī NES ar kuru viss sākās. Tagad tikai tāds half geimeris, vairāk muldoņa... 7. Ko tu domā par geimeriem? Lielākā daļa cilvēku ko geimo, spēļu industrija tikai aug plašumā. Liekas, ka geimeri nav tikai tie, kas nevar nopirkt kādu spēļu kasti, vai neprot rīkoties ar datoru. Tāka nekā slikta par sev apkārtējiem cilvēkiem nepateikšu. Galvenais geimot, un dažreiz aizskriet ietusēt tautās, lai neapaug ar sūnām ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:13 |