| AngelApo |
Jan 31 2010, 19:21
Post
#1
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 31-January 10 |
Japāņu nosaukums: Tamago Latviešu nosaukums: Japāņu omlete Ediena tips: Uzkoda Sastāvdaļas: -4 olas (Jūs varat izmantot paipala - tad olu kulteni būs garšīgaks un maigāks, lai gan, protams, lai gan lai sasistu paipala olu var nojūgties) - 1 ēdamkarote. sake / Vīna - 1 ēdamkarote. gaišās sojas mērce - 1 ēdamkarote cukura (tamago vajaga būt saldenam) ![]() Pagatavošanas instrukcija: 1. Sajaukt visas sastāvdaļas līdz viendabīgai masai. Izlaist cauri sietam/marlei lai atbrīvotos no olbaltuma kunkuļiem. ![]() 2. Uz uzsildītas, sasmērētas ar eļļu panas izliet pāris karotes omletes un uzcept parastu pankūku. ![]() 3. Sarulēt pankūku trīs kārtās (ja panna ir liels, tadvar arī četras), ruletē, bet tā, lai tā platums būtu apmēram 5 cm nolikt viņu uz panas malas. Pirmā pankūka - vissarežģītākā jo viņa mēdz sabukt. Jūs varat sev palīdzēt ar pirkstiem, lai izveidotu maksimāli vienmērigu. ![]() 4. Brīvaja vieta ielejiet dažas akrotes omletes (ir svarīgi,ka jaunā pankūkas garums sakrīt ar esošo ruli omletes), apbrūnināt un aptīt esošajā ruletē. ![]() 5. Atkārtot darbību 3-4, līdz kamēr beigsies masa vai sāks grūti rulēties. 6. Atdzesēt, stremelēs vajadzīgaja platumā. Var arī ēst bez griešanas, vai ari ēst ka uzkodas. Komentārs: Ingridienti domāti vienai omletei. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
| Kikyou |
Feb 1 2010, 00:45
Post
#2
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Meh, bez sake arī labi.
Stiprākais tai visā taču sojas mērce. Bet man patīk ar smalki sagrieztiem puraviem. Bet man liekās es arī saldējumu ēstu ar puraviem. This post has been edited by Kikyou: Feb 1 2010, 00:46 |
AngelApo Tamago, Japāņu omlete. Jan 31 2010, 19:21
FuschichO Tev, protams, smuki sanāk pastāstīt... Jan 31 2010, 20:45
AngelApo
Tev, protams, smuki sanāk pastāstīt, ja neskaita ... Feb 1 2010, 00:37
Shumins
[...] bet par to spamošanu tu mani mazliet aizkār... Feb 1 2010, 00:42
AngelApo
[quote name='AngelApo' post='140364' date='Feb 1 ... Feb 1 2010, 00:50
Kikyou
Piekrītu bet ar katru ingridientu mainās garša zi... Feb 1 2010, 00:53
AngelApo
[quote name='AngelApo' post='140370' date='Jan 31... Feb 1 2010, 00:58
Kikyou
A vaitad ingridients nav pareizi? http://smayly.n... Feb 1 2010, 01:10
Tigra2 Foršs step-by-step C:
Noteikti kādreiz izmēģināšu... Jan 31 2010, 21:13
AngelApo
Foršs step-by-step C:
Noteikti kādreiz izmēģināšu... Feb 1 2010, 00:40
Shumins
[b]Ēdiena tips: Uzkoda (Kārtīga paika)
[img]http... Jan 31 2010, 22:45
Ginta Viss ir labi, tikai saucas "Tamagoyaki".... Jan 31 2010, 23:43
Kikyou Sake iekš tamagoyaki? Kāpēc? x_x Feb 1 2010, 00:39
AngelApo
Sake iekš tamagoyaki? Kāpēc? x_x
Hmmm.. jo tāda... Feb 1 2010, 00:44
aruka_sei - 1 ēdamkarote. sake / Vīna
ja nav sake, var izman... Jul 30 2012, 14:01
TomoyaChan Paldies, noteikti izmēģināšu. Esmu animēs redzējis... Aug 7 2012, 22:11
aruka_sei Esmu animēs redzējis, ka ēd ko tamlīdzīgu!
es ... Aug 16 2012, 13:07
TomoyaChan Tikko pagatavoju un pusi apēdu. Uztraucos, ka neiz... Aug 8 2012, 23:11
TomoyaChan Mh, mh, man atkal atmiņā stāv Tokimeki Memorial... Aug 17 2012, 00:01![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 02:55 |