![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Ir tāda lieta kā Lucid Dreaming... Vienā vārdā sakot - Tu sapnī saproti ka esi sapnī un pārņem sapni savā kontrolē Sapņa Storyline vairs nau kautkāds GLICHY kautkur kad esi.. varli lidot pēc gribas un darīt ko vēlies...!! Pats esmu pirms kautkādiem 2-3 Gadiem to piedzīvojis bij labi... gribētos biežāk tagad atklāju kā tādus sapņus var padarīt biežākus vai kad pats vēlies
More information about Lucid Dreaming -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Manai mammai vienreiz bija taa riktiigi baisi... Vinja redzeeja sapnii, ka kaads vinju, it kaa jokodamies, spezh baseinaa zem uudens... Vinjai saak truukt elpas un tieshi no taa vinja pamodaas. Pamodaas ievelkot taadu riktiigu elpu. Tas jau ir nopietni! Tas, gan man liekas, nav iipashi kontroleejossh sapnis...
-------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Manai mammai vienreiz bija taa riktiigi baisi... Vinja redzeeja sapnii, ka kaads vinju, it kaa jokodamies, spezh baseinaa zem uudens... Vinjai saak truukt elpas un tieshi no taa vinja pamodaas. Pamodaas ievelkot taadu riktiigu elpu. Tas jau ir nopietni! Tas, gan man liekas, nav iipashi kontroleejossh sapnis... Hm, es arī esmu pamodusies no tā, ka sapnī trūkst elpas un tikai pamostoties ieelpoju... Man tādā gadījumā bieži izrādās, ka vai nu ir bijis deguns ciet un esmu aizmirsusi elpot pa muti, vai arī esmu iebāzusi ģīmi spilvenā. Bet sakarā ar spožajiem sapņiem pašai - es pati tajos sapņos piedalos reti. Biežāk es tos vēroju no malas vai pārmaiņus dažādu tēlu viedokļiem, tāpēc man pārsvarā atkrīt visāda lidošana un citas dīvainas izdarības. Sajūta ir kā lasot stāstu vai skatoties filmu, reizēm pat visai skaidri apzinos, ka tas ir sapnis, ko es vēroju un ļauju savai iztēlei izpausties samērā neietekmējot notikumu gaitu. Vienīgā kontrole, ko izmantoju - reizēm patinu atpakaļ, ja kāds fragments nav iepaticies, un paprasu pārrakstīt, reizēm vienu vietu pat vairākkārt ![]() ![]() ![]() es esmu pārskatījusies animes - es labu laiciņu pat nepamanīju, ka tam klaunam nav redzamas īstās acis ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 16:07 |