![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
Ir tāda lieta kā Lucid Dreaming... Vienā vārdā sakot - Tu sapnī saproti ka esi sapnī un pārņem sapni savā kontrolē Sapņa Storyline vairs nau kautkāds GLICHY kautkur kad esi.. varli lidot pēc gribas un darīt ko vēlies...!! Pats esmu pirms kautkādiem 2-3 Gadiem to piedzīvojis bij labi... gribētos biežāk tagad atklāju kā tādus sapņus var padarīt biežākus vai kad pats vēlies
More information about Lucid Dreaming -------------------- -------------------------------------------
![]() |
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Kkad pirms 2 nedēļām izlasīju par šo Lucid Dreaming. Salasījos diezgan daudz un sapratu, eh, sounds fun.
Tad lasīju kā to lai panāk un num, baigi tur tā nopietni un tā un šitā var darīt, slinkums. xD Taču šīs pēdējās 2 nedēļas vakarā pāris raizes padomāju un piedomāju par šo dreamingu. You know what. Es tikko ienācu fōrumā un izlasīju ši topika title un man kā ar spaini pa galvu - OMG! THAT HAPPENED TO ME LAST NIGHT! Sāku atsaukt atmiņā sapni, ja kādam interesē, man tas notika apmēram tā: Kaut kāds murgains kīno teātris un filma, vieta līdzīga forum cinemas. Esmu tur jau ''bijusi iepriekš''. Bet vēl visādi paplašinājumi un veikali tur bija.. Un es tur vazājos apkārt un pēkšņi iedomājos par lucid dreaming. Un tad atcerējos, ka vienmēr esmu gribējusi sev sapnī iekniebt un, ja nesāpēs, tad laikam sapņoju. Tā arī izdarīju un bija tāda jocīga tirpstoša sajūta [tagad tā dīvaini paliek to atceroties xD]. Un tad tajā sapnī parādījās tāda apskaidrība ''ohmehgosh es tak sapņoju!'' Tad sapratu, ka man jāmēģina turēt vaļā acis un skaidrāk kaut ko saredzēt [man bieži vien ir tādi miglaini sapņi, itkā man redze būtu nenormāli slikta un līdzko aizveru acis sapnī, tad pamostos.] Protams, viss likās diezgan jokains, pārdevējas kaut ko tur murmulēja, tad es sagrābos kkādus saldumus un nesamaksāju, neviens neko neteica. xD Mēģināju kaut kur iet, bet viss kļuva arvien blurrīgāks un es vairs nevarēju ''noturēties'' tur un mjā, laikam pamodos. ![]() Bet to es atcerējos tikai tagad, visu ko ''tur'' domāju un tā. o.o Vispār man apzināties sapnī, ka sapņoju, tas izdevies pirmo reizi, lai gan vienmēr esmu domājusi par to iekniebšanu rokā, taču sapņos to nekad neatcerējos.. līdz šim. xD -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:00 |