![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vislabākos specefektus taisa GONZO.
Neesmu nekādā citā anime seriālā redzējis tik labus datorspecefektus kā seriālā Vandread: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vandread ir viskrutākais seriāls, ko līdz šim esmu redzējis. |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Visi Uniti (modeļi) ir 3DCG. Un tik super kvalitatīvi uzzīmētus uz datora sprādzienus es neesmu redzējis nevienā anime seriālā.
deBUGa, tu vispār kaut ko no datorgrafikas sajēdz? ![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(Hikaru128 @ Nov 8 2004, 18:46) Un ko tu ar to gribeeji pateikt? Ka, ja visi modelji ir 3D, tad taa obligaati buus labaakaa datorgrafika?QUOTE(Hikaru128 @ Nov 8 2004, 18:46) Hmm... ja labi paveerosi (5. atteels), tad ieradziisi, ka jamie ir smalks copy - paste piegaajiens. Man taadas nepamatotas aizdomas, ka jebkursh 3DMax iesaaceejs saak tieshi ar template spraadzieniem... a jamie man kautko ljoti atgaadina...QUOTE(Hikaru128 @ Nov 8 2004, 18:46) Nav gluzhi mans laucinjsh... ![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:54 |