![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Yume-chan:
Es vienaa chupaa nemetu, bet gan vairaak noraadiiju, ka muusu CHUPA peec konstruktiivajiem principiem ir ekvivalenta vinju chupai. Taa teikt tie pashi veezhi savaadaakaa formaa un savaadaak nokraasoti. ![]() -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 8 2004, 09:58) Yume-chan: Es vienaa chupaa nemetu, bet gan vairaak noraadiiju, ka muusu CHUPA peec konstruktiivajiem principiem ir ekvivalenta vinju chupai. Taa teikt tie pashi veezhi savaadaakaa formaa un savaadaak nokraasoti. ![]() Yume nu kau kaa galiigi zem sufleksa chan netraapa ![]() pavecu pavecu mosh vieniigais ja kun tu vinju vareetu saukt ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Nov 8 2004, 15:56) Yume nu kau kaa galiigi zem sufleksa chan netraapa ![]() pavecu pavecu mosh vieniigais ja kun tu vinju vareetu saukt ![]() Nu beidz tachu, mees tachu senchi: veci viiri "dziives beigas - visu piekaast" stadijaa meetaajas ar sufiksiem pa labi un pa kreisi ![]() Un Shinobi, tu tur baigi izteicies, ka mees esot taadi un shitaadi bijushi, ka izeedushi nabaga Animy: cik es toreiz to postu lasiiju, kur vinja sveicinaajaas, man atminjaa spilgi ieseedies tieshi tavs iipashi garais un izcili kritizeejoshais posts, kuru tu peec tam nodeeveeji kaa meegjinaajumu padariit Animy par erm... slinkums mekleet... nu principaa tu pats biji lielaakais izeedaajs, kaut arii, iespeejams, negribot. Taapeec klusiibaa paardomaa, kaapeec TU vinju izeedi no foruma, un tad, kad buusi ticis skaidriibaa ar sevi, tikai tad piesienies paareejiem, ka vinji to arii dariija. Iespeejams, ka shodien esmu nedaudz kritisks, pavirshs un nespeeju konentreeties, taapeec piedodiet, ja galiigas muljkjiibas sarakstiiju - kam negadaas... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:41 |