![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
http://armorgames.com/play/5379/sushi-cat Jūsu domas par flash spēlēm? Man uznāca un sāku čekot newgrounds, tur diezgan radoši tautieši, cik saprotu. Taisa visādus flash brīnumus +etc. Varbūt tev ir kāda iesakāma? Ak šī vienkāršā laika nosišana.. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Koneko |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
QUOTE shie tiinji meegjina savus pieradumus paarnest arii visos citos komunikaaciju meedijos, piemeeram t.sk. - shajaa forumaa, tas cilveekiem, kuri nav aplipushi ar sho kretiinismu, rada antipaatijas, objektiivu veerteejumu par wnkaarshistu jaunumu, zemo IQ, dziives neesamiibu aarpus SMS un lielisku meerkji izsmieshanai. Ja prasi no manis pareizu un literāru valodu INTERNETA FORUMĀ, tad varbūt sāc, parādot labu piemēru, jo es taču esmu dumja tīne ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:32 |