![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tātad, ik pa laikam gadās dzirdēt visādus mītus par spēlēm, kuras mīļie otakieši it kā spēlē, bet neviens tā tieši neatzīstas. Tātad šeit man patiktos, ja jūs atbildētu uz dažiem jautājumiem par iemīļotiem geimiem.
Tātad: 1. Ko tu pašlaik spēlē(pēdējais ko spēlēji)? 2. Cik stundas nedēļā tu pavadi geimojot? 3. Geimu top5. 4. Ko tu iesaki mums pārējiem pageimot? 5. Kāda tipa spēlēm tu dod priekšroku? 6. Vai tu uzskati sevi par geimeri? 7. Ko tu domā par geimeriem? Okeei, tad laikam es pirmais arī atbildēšu. 1. Command and Conquer 3, Kane's wrath. 2. <2 h, jo mans geims ir Kuldīgā uz Windows XP partīcijas, un geimot es tieku reti. 3. (1.) Final Fantasy 12, (2.) Comand and Conquer, Generals (3.) Command and Conquer 3, Kane's wrath (4.) Medieval Total wars (5.) Spyro II XD 4. Iesaku savākties kopā un uzspēlēt ''Cirks''. 5. Stratēģiju 6. Laikam ne 7. Tīri feini cilvēki, parasti ir izbīdījuši savu filozofiju par pasaules uzbūvi, patīk. This post has been edited by Tigra2: Jan 23 2010, 18:21 -------------------- |
![]() ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
1. Ko tu pašlaik spēlē(pēdējais ko spēlēji)?
League of Legends Starcraft II beta 2. Cik stundas nedēļā tu pavadi geimojot? ~3.5*7=24.5 3. Geimu top5. Starcraft Broodwar World of Warcraft League of Legends Heroes 3 Quake III 4. Ko tu iesaki mums pārējiem pageimot? Kaut ko kur ir izaugsmes iespejas un tavs skills atkariigs no pieredzes+sapraata nevis veiksmes 5. Kāda tipa spēlēm tu dod priekšroku? RTS, RPG 6. Vai tu uzskati sevi par geimeri? Im kinda xD 7. Ko tu domā par geimeriem? Ja vinji ir smuki un gudri, interesanti tad vinji ir kewl, ja ne, tad vinji ir ~wateva or fui ![]() This post has been edited by Storm: Apr 23 2010, 22:23 -------------------- skills of a snail
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
3. Geimu top5. Starcraft Broodwar World of Warcraft League of Legends Heroes 3 Quake III 4. Ko tu iesaki mums pārējiem pageimot? Kaut ko kur ir izaugsmes iespejas un tavs skills atkariigs no pieredzes+sapraata nevis veiksmes 5. Kāda tipa spēlēm tu dod priekšroku? RTS, RPG Pretrunīgā buļļkaka izcelta ar treknrakstu. -------------------- Because i can!
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
World of Warcraft Kaut ko kur ir izaugsmes iespejas un tavs skills atkariigs no pieredzes+sapraata nevis veiksmes Pretrunīgā buļļkaka izcelta ar treknrakstu. Ka programeetaajs un speeliisu veidotaajs pats es tur nesaskatu nekaadu bulljaku, wows ir visveiksmiigaakais un vislabaak izstraadaatais speeles projekts ever (gan izstraadaataajiem - lai pelniitu naudu gan speeleetaajiem - lai buutu interesanti speeleet). Un ja tu domaa ka lai buutu kaut kaads top pvpers vai raideris nevajag pieredzi to darot un sapraatu, tad tu maldies ![]() Un ja tu meegini man piedaavaat klisejisko uzskatu par to ka wows esot paaraak vienkaarsh tad luudzu - damberte un sahs arii ir loti vienkaars - iemaaciisies speeleet vienaa dienaa, bet varbuut nekad neiemaaciisies izcili speeleet. QUOTE "Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction. " Albert Einstein -------------------- skills of a snail
![]() |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ka programeetaajs un speeliisu veidotaajs pats es tur nesaskatu nekaadu bulljaku [..] Un kur var apskatīt tevis veidotās spēlītes? -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:12 |