![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nesen pa TV redzeeju Head&Sholders jauno reklaamu. Guess what did I see? Jaa puse reklaamas bija ziimeeta Anime style. Ko juus par to sakat? Kas taalaak anime pamperi?
-------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Nov 9 2004, 15:30) Kaut kāds sviesc, pat uzzīmēc bija nesmuki. Bet uzved uz domas: ja man tik nesmuki mati( no tām blaugznām vēmiens nāk) labāk jāpērk tas šampūns. ![]() Tie mati jau tādi bija pēc mazgāšanas ar šampūnu, tā ka nesteidz lietot. No šampūna nosaukuma noprotu, ka tas domāts cilvēkiem, kam mati aug arī uz pleciem. ļoti interesanti, šampūns paņem nišu, uz kuru vēl citi šampūnu ražotāji nebija iedomājušies strādāt. Interesants tirgus segments. Varbūt derētu kaut kas special arī priekš matiem uz rokām, kājām un arī ..., pag, kur vēl auga? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:34 |