![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Radošums ir kaut kas tāds, kas atšķir cilvēkus no pārējiem. Ne jau tas ir ģēnijs, kas ir ūberkruts zinātnēs, bet tas, kurš zina, kur savu domu likt. Vienmēr ir funny vērot, kā nūģisku subkultūru pārstāvji savu sociālo atsvešinātību un spēju identificēties tikai ar tādiem pašiem frīkiem pamato kā "nevēlēšanos piederēt pelēkajai masai" un "radošu iekšējā kreatīva izpausmi". Rock on, sapņu feja, rock on! ![]() This post has been edited by GM: May 4 2010, 18:01 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
/facepalm
Jūsu mūždien melnbaltā domāšana ir amizanta. Uz festiem iet visāda publika nevis tikai tādi vai tikai šitādi. Viens atnāk, jo viņam patīk saģērbties par kkādu japāņu muļķiku varoni, cits, jo viņam patīk taisīt tērpus, vēl cits, jo viņam gribas paskatīties uz šo teātri. Gan jau, ka ir arī pa kādam "galējam otaku". Par inteliģences saistību ar animju skatīšanos. Tādas nav. Ne vienā (haha, es esmu gudrs, jo daru ko tādu, ko dara tikai retais), ne otrā (haha, paskaties uz to jampampiņu, viņš skatās muļķikus savos 20) virzienā. Mēs, iespējams, varam runāt par eklektisku gaumi vairākās situācijās, piemēram, kad cilvēks ik pa laikam paskatās arī kādu animi, kuru viņam iesaka bez klasiskās sprauslāšanas. Un no eklektiskas gaumes mēs jau varam mēģināt izdarīt kādus minējumus, balstoties uz, piemēram, statistiku, par citām cilvēka īpašībām kā inteliģence, bet to nav iespējams darīt ar jebkādu viennozīmību. Es teiktu, ka animes skatītāju starpā ir visdažādākie cilvēki ar īpatsvara noslieci uz sociālajām atbirām. Realitāte ir tāda, ka realitātes nav ![]() ahahaha. What a fag. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 14:35 |