![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mha... Shinobi.. tu esi slepkava tad jau sanāk, aukstasinīgs bērnu slepkava. Brrr.. kur taus kauns. Visu tavai mammai pastāstõšu..
Bet īstenība.. ko te strīdētie tagad, tas bērns bija pats vainīgs ka neizturēja "senču" ironiju un sarkasmu. Tas nebūt nenozīmē ka mēs esam vainīgi pie tā aiziešanas ( nē, Shinobi ir vainīgs pie tā suicīda akta , bet pārējie gan nē ![]() Tādiem ir savi forumi, un ja negrib te sēdēt.. tad neviens jau nespiež, es teiktu ka mums savējo pietiek. Un, Yume neiebilda par sufiksu tik ilgi, kamer tas galīgi neizvedīs no sevis... pagaidam es vēl sevi mierinu ar domu ka nabaga Shinobi, sācis jukt pratā.. un slimi cilvēki jaliek mierā... kas zin, varbūt lipīgs. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:47 |