![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums Mjā jāsaka, ka cerības nu nekādi neattaisnosim (to principā varēja no sākuma pateikt). Jo, manuprāt, vairāk vai mazāk visi otaku dalās divās grupās - ir izvirtuši perverti un drūmi / vienaldzīgi subjekti.. Lai arī cik paradoksāli tas neizklausītos un nebūtu, jo vairāk tu skaties animes, jo principā (vismaz man) dzīve liekas garlaicīgāka un bezjēdzīgāka. Lai arī 90% gadījumos vienmēr ir ietvertas pamācības par to ka "dzīve ir tāda kāda tu to veido", par to ka "ja pats necentīsies nekas nebūs", par to ka "nekad nevajag padoties", "keep up", "be strong" utt, no otras puses arvien vairāk kļūst skaidrs cik cilvēka ikdiena tomēr ir patukša un drūma (šeit es nerunāju par meiteņu ar zaļiem matiem neeksistēšanu ![]() Līdz ar to uzgrūst vēl savu sāpi citiem ir bezgala bezatbildīgi.. Ir jau tā grūti.. being otaku is hard.. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:58 |