![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Roze @ Nov 9 2004, 21:21) Lai arī 90% gadījumos vienmēr ir ietvertas pamācības par to ka "dzīve ir tāda kāda tu to veido", par to ka "ja pats necentīsies nekas nebūs", par to ka "nekad nevajag padoties", "keep up", "be strong" utt, no otras puses arvien vairāk kļūst skaidrs cik cilvēka ikdiena tomēr ir patukša un drūma (šeit es nerunāju par meiteņu ar zaļiem matiem neeksistēšanu ![]() Parakstos zem šiem vārdiem. Lai cik motivējošas un didaktiskas būtus anime, neviena no tām mani nav radikāli sapurinājusi un likusi izmainīt dzīvi, lai gan prātā saprotu, ka tas būtu jādara. A varbūt pie vainas ir mani pēdējā laikā biežie apmeklējumi moralpain.bad.lv (nevienam cilvēkam ar skaidru un nesamaitātu prātu es to lapu neiesaku, manā gadījumā, diemžēl, jau ir par vēlu) -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:41 |