![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nesen pa TV redzeeju Head&Sholders jauno reklaamu. Guess what did I see? Jaa puse reklaamas bija ziimeeta Anime style. Ko juus par to sakat? Kas taalaak anime pamperi?
-------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nene, uuuu.. Shin-chan.. a tu esi egoists.
Bet zini, man īstenība gribās to pašu, lai cik es mēģinātu to noliegt, taču es negribu lai anim ekļūst par popkultūru. Iespējams es baidos pazaudēt kautko kas mani padara savādāku par cotiem.. ļoti iespējams. Un par bērneļiem, pokemonu kreklos. Nu a tu tagad redzēji tos bērnus.. viņi tāpat skraida pokemonu kreklos, un tur nekā neizdarīsi, mārketings. bet man tiko ienāca prātā doma. Es negribu anime kā popkultūru tāpēc ka kļūstot vispieejams anime man sāks asociēties ar katko netīru, izgrāspstītu pa svešām rokām... to nu gan man negribētos, kautgan es īsti nesaprotu, kāpēc ubliskums man asociējās tieši ar tādu lietu. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:43 |