![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Heisā hopsā!
Man vajadzīga zinoša cilvēka palīdzība ar Flash ActionScript, teiksim, 2.0, 3.0, viena alga, ka tik strādā. Pēc manas saprašanas, manās iecerēs nav nekas sarežģīts, un pēc over 9000 dienām es pati ar to tiktu galā, taču man nav laika. Taisu mājaslapu. Neviens paziņa nav atsaucies, visi pazuduši, tāpēc jautāju jums. Galīgi nepazīstamiem frīkiem arī negribās prasīt. Piedāvāju atlīdzību. Varēsiet palutināt sevi ar kaut ko jauku. PM, Pl0x -------------------- |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ak šitā. nu tad lūdzu asprāši, pasakiet kāpēc netaisīt saitu flašā un es pateikšu kāpēc taisīt. protams, mēs nerunājam par blogu, kurā augšā karājās kāda animācija, bet gan lapu, kura izmantotu flash priekšrocības.
edit: un jā, man vispār šķiet ka šāda tipa gaudošana par flašu ir vnk datorliterātu hipsterisma forma. This post has been edited by Sigfa: Jul 4 2010, 12:37 |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ak šitā. nu tad lūdzu asprāši, pasakiet kāpēc netaisīt saitu flašā un es pateikšu kāpēc taisīt. protams, mēs nerunājam par blogu, kurā augšā karājās kāda animācija, bet gan lapu, kura izmantotu flash priekšrocības. edit: un jā, man vispār šķiet ka šāda tipa gaudošana par flašu ir vnk datorliterātu hipsterisma forma. SEO, piemēram? Protams, ja tu negribi lai tavs saits būtu atrodams, tad pajāt. Neesmu drošs par flash kešošanas iespējām, bet ja tādas arī ir, tās parasti netiek izmantotas. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:52 |