![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Heisā hopsā!
Man vajadzīga zinoša cilvēka palīdzība ar Flash ActionScript, teiksim, 2.0, 3.0, viena alga, ka tik strādā. Pēc manas saprašanas, manās iecerēs nav nekas sarežģīts, un pēc over 9000 dienām es pati ar to tiktu galā, taču man nav laika. Taisu mājaslapu. Neviens paziņa nav atsaucies, visi pazuduši, tāpēc jautāju jums. Galīgi nepazīstamiem frīkiem arī negribās prasīt. Piedāvāju atlīdzību. Varēsiet palutināt sevi ar kaut ko jauku. PM, Pl0x -------------------- |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jā, viss ko teici ir patiesība, taču mani aizķēra viens vienīgs faktors - fuschi nekur neteica kā viņa to flašu izmantos, bet tu un niks automātiski pieņem, ka viņai tas nav nepieciešams. šis ir tas faktors, kas mani kaitina un kāpēc to nosaucu par hipsterismu - vienmēr tiek automātiski pieņemts, ka flašs tiks izmantots nevietā.
ir izcili piemēri, kur pat standarta lapu, kuru, weba tradīcijās, taisītu htmlā vai php, uztaisa flašā ar mind-blowing rezultātiem. vienas vienotas aplikācijas formātam ir priekšrocības kuras nav zemē metamas. eg: http://msnbcmedia.msn.com/i/msnbc/componen...ctra/index.html |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:47 |