![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Heisā hopsā!
Man vajadzīga zinoša cilvēka palīdzība ar Flash ActionScript, teiksim, 2.0, 3.0, viena alga, ka tik strādā. Pēc manas saprašanas, manās iecerēs nav nekas sarežģīts, un pēc over 9000 dienām es pati ar to tiktu galā, taču man nav laika. Taisu mājaslapu. Neviens paziņa nav atsaucies, visi pazuduši, tāpēc jautāju jums. Galīgi nepazīstamiem frīkiem arī negribās prasīt. Piedāvāju atlīdzību. Varēsiet palutināt sevi ar kaut ko jauku. PM, Pl0x -------------------- |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es te neiešu skaidroties, kam man to vajag, tikai pateikšu, ka esmu pārāk neizglītota un nezinu citus līdzekļus, kā sasniegt mērķi. Varbūt to var ar JavaScript, bet to es ar nepārzinu, diemžēl. Tu prasi palīdzību bet nesaki ko tev vajag, kā lai tev palīdz? Paraugmājaslapu, pavisam vienkāršu, saliku kopā ar adobe dreamweaver, ja tev ir iespējams netaisīt flashā, iesaku to. Ar flashu varētu kkādas atsevišķas lietas tai mājaslapai. :] Bet nu es jau nezinu neko ko tev vajag un kāpēc. [Ja tev nav obligāts flashs, tad varu pateikt, ka tajā dreamweaver 2 dienu laikā viss pielec, kas un kā (nu, ja 1mo reizi ever ieslēdz kādu progu, tad liekas, ka neko nekad nesapratīs :'D), likās diez gan vienkārši. Kodi arī tur visi sarakstās, tev tikai, lielākoties, jādarbojas ar vizuālajiem tūļiem.] Īsti vīri lieto teksta redaktorus. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:40 |