![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Heisā hopsā!
Man vajadzīga zinoša cilvēka palīdzība ar Flash ActionScript, teiksim, 2.0, 3.0, viena alga, ka tik strādā. Pēc manas saprašanas, manās iecerēs nav nekas sarežģīts, un pēc over 9000 dienām es pati ar to tiktu galā, taču man nav laika. Taisu mājaslapu. Neviens paziņa nav atsaucies, visi pazuduši, tāpēc jautāju jums. Galīgi nepazīstamiem frīkiem arī negribās prasīt. Piedāvāju atlīdzību. Varēsiet palutināt sevi ar kaut ko jauku. PM, Pl0x -------------------- |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Tavai zināšanai ActionScript un JavaScript kā programmēšanas valodas ir ļoti līdzīgas, un ETM jau pateica gandrīz visu, varu vienīgi piebilst, ka ne visiem ir Flash (dažkārt reliģisku, dažkārt objektīvu iemeslu dēļ, piemēram, Linux 64 bitu versija patlaban ir "terminēta", un neviens nezina, kad Adobe atkal atjaunos 64 bitu Flash priekš Linux atbalstu).
Neviens nesaka, ka jāaizliedz Flash spēlītes (pagaidām), tāpat vismaz pagaidām ir argumenti gan par, gan pret HTML 5 izmantošanai priekš video, taču taisīt visu saitu Flashā diez vai ir laba ideja jau augstāk minēto iemeslu dēļ. Flash tam agrāk izmantoja tāpēc, ka HTML/brauzeri bija pirmitīvi, taču patlaban tā diez vai ir laba izvēle, jo ir speciāli jāpiedomā, lai saits būtu normāli brauzējams (grāmatzīmes, indeksācija), turklāt pie vienāda satura renderēšanas Flash izmantos vairāk resursu. Un it kā ar to nepietiktu, Flash ir privātuma robs, jo ļauj, piemēram, noskaidrot sistēmas fontus (un nesakārtotā secībā!), kas teorētiski ļauj identificēt konkrēto OS instalāciju. Plus vēl Flash ir tendence nokrešojoties paraut līdzi visu brauzeri (īpaši uz Linux), un vēl Adobe Flash vismaz reizi gadā atklāj pa bīstamam drošības caurumam. Visa augstāk minēta dēļ mūsdienās saprātīgi lietotāji bloķē Flash, un atļauj to tikai konkrētiem saitiem. Vai tu esi pārliecināta, ka viņiem būs gana liela interese, lai to atļautu tavam saitam? This post has been edited by Niks: Jul 4 2010, 20:31 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:40 |