![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Heisā hopsā!
Man vajadzīga zinoša cilvēka palīdzība ar Flash ActionScript, teiksim, 2.0, 3.0, viena alga, ka tik strādā. Pēc manas saprašanas, manās iecerēs nav nekas sarežģīts, un pēc over 9000 dienām es pati ar to tiktu galā, taču man nav laika. Taisu mājaslapu. Neviens paziņa nav atsaucies, visi pazuduši, tāpēc jautāju jums. Galīgi nepazīstamiem frīkiem arī negribās prasīt. Piedāvāju atlīdzību. Varēsiet palutināt sevi ar kaut ko jauku. PM, Pl0x -------------------- |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nik, flašu bloķē, es minētu, mazāk par 1% interneta lietotāju, zo tas nav īsti arguments. ar drošības problēmām visticamāk saskaras vēl mazāk lietotāju.
piekristu, ka visu saitu taisīt flašā lielākoties ir absolūti nevajadzīgi, taču 21. gs. klienti no elles bieži vien uzstāj uz flašu, jo ir redzējuši tādu un šitādu izpildījumu. man kā flash developerim galvenā priekšrocība ir aplikācijas formāta skriptošana, kas ļauj izvērsties ar izpildījuma orģinalitāti un fakts, ka flaša standartu atbalsta principā visi vērā ņemamie browseri, kas attiecīgi nozīmē, ka vienīgā pielāgošana kas ir nepieciešama ir tikai mac/windows (peles skrullis), kas, atšķirībā no php un html, kur šī ir ļoti liela problēma, nozīmē, ka man neinteresē no kādas sistēmas vai browsera jūzeris skatīsies kontentu. jāpiemin aizvien augošās prasības pēc 3d kontenta lightweight lapām, kur vienīgie varianti ir vai nu java, vai flash (retu reizi gan ir manīti arī citi risinājumi) un šajā cīņā neapšaubāmi uzvar flash. tātad, flash ir atbilde uz pieprasījumu pēc maksimāli interaktīva un estētiski kvalitatīva satura. iespējams, pēc vairākiem gadiem flašu aizvietos kāds labāks risinājums, taču esmu pārliecināts, ka sava niša viņam paliks - kaut vai baneru formā. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:45 |