![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Heisā hopsā!
Man vajadzīga zinoša cilvēka palīdzība ar Flash ActionScript, teiksim, 2.0, 3.0, viena alga, ka tik strādā. Pēc manas saprašanas, manās iecerēs nav nekas sarežģīts, un pēc over 9000 dienām es pati ar to tiktu galā, taču man nav laika. Taisu mājaslapu. Neviens paziņa nav atsaucies, visi pazuduši, tāpēc jautāju jums. Galīgi nepazīstamiem frīkiem arī negribās prasīt. Piedāvāju atlīdzību. Varēsiet palutināt sevi ar kaut ko jauku. PM, Pl0x -------------------- |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Nedrošu softu lieto tikai tie, kas neapjēdz, ko dara. Citiem vārdiem sakot, lai cik skaists tas nebūtu, neviens prātīgs cilvēks to neredzēs, ja vien viņus kāds nepiespiedīs.
Un drošības caurumi, manuprāt, ir ne tik daudz Flash kā tādā, bet tieši Adobe implementācijā, lai gan formāts/API (10+ gadi, btw) arī ir ticis mainīts, lai novērstu potenciāli bīstamu funkciju izmantošanu. Pēc pēdējās statistikas, ko man nesen gadījies redzēt, Firefox tirgus daļa ir bišku zem 1/4. Runājot par līšanu nevietā, no The Register: QUOTE Among the domains labeled as infected by Avast was the smartphones section of the Vodafone UK website. The mobile phone operator's site contained a malicious JavaScript redirect script that attempted to take advantage of an unpatched Windows Help and Support Centre flaw (CVE-2010-1885) to infect the machines of visiting surfers. Tādēļ pat vispār neapmeklējot warez vai pr0n lapas, faktiski neviens nevar būt 100% pārliecināts, ka nesaskarsies ar inficētu saitu. This post has been edited by Niks: Jul 4 2010, 23:15 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:51 |