![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Heisā hopsā!
Man vajadzīga zinoša cilvēka palīdzība ar Flash ActionScript, teiksim, 2.0, 3.0, viena alga, ka tik strādā. Pēc manas saprašanas, manās iecerēs nav nekas sarežģīts, un pēc over 9000 dienām es pati ar to tiktu galā, taču man nav laika. Taisu mājaslapu. Neviens paziņa nav atsaucies, visi pazuduši, tāpēc jautāju jums. Galīgi nepazīstamiem frīkiem arī negribās prasīt. Piedāvāju atlīdzību. Varēsiet palutināt sevi ar kaut ko jauku. PM, Pl0x -------------------- |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
baigais jau nu atklājums. par 100% tu nevari arī būt drošs, ka tev rīt nenokritīs kāja. un lai arī formātam ir 10+ gadi, viņam ir arī 10 revīzijas- katra ar ļoti daudz jaunām fīčām. un vai vainu var uzvelt adobe es šaubos - arī makromēdijas laikos bija tieši tādas pašas problēmas.
un sakot, ka nedrošu softu izmanto tikai tie kas nejēdz, ko dara tu gribi teikt, ka flash lieto tie, kas nejēdz ko dara? don't make me lol. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:40 |