![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Heisā hopsā!
Man vajadzīga zinoša cilvēka palīdzība ar Flash ActionScript, teiksim, 2.0, 3.0, viena alga, ka tik strādā. Pēc manas saprašanas, manās iecerēs nav nekas sarežģīts, un pēc over 9000 dienām es pati ar to tiktu galā, taču man nav laika. Taisu mājaslapu. Neviens paziņa nav atsaucies, visi pazuduši, tāpēc jautāju jums. Galīgi nepazīstamiem frīkiem arī negribās prasīt. Piedāvāju atlīdzību. Varēsiet palutināt sevi ar kaut ko jauku. PM, Pl0x -------------------- |
![]() ![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Nē, bet tie, kas Flash atļauj jebkurā saitā, nerīkojas prātīgi, savukārt tie, kuriem kaut kāda iemesla pēc ir Adobe Flash, kas vecāks par 10.1, gan laikam ir pusdulli.
Un tu, lūdzu, izbeidz izteikt apgalvojumus, kurus tu pats neliedz pēc tam, kad es esmu tos apgāzis. "ne reizi neesmu saskāries ar drošības problēmām iekš flash." => "protams, ka flasham ir drošības caurumi" => "par 100% tu nevari .. būt drošs" - pats aizbrauci no tā, ka Flash pēc tavas ļoti vērtīgās un vispusīgās ekspertīzes esot drošs līdz tam, ka nekas nav drošs. Jā, nekas nav pilnīgi drošs, taču tas nenozīmē, ka tādēļ vajag vispār ignorēt jebkādus drošības jautāmus. Tu taču, cerams, nelieto internetbanku ar to pašu IE6 instalāciju, kuru diendinā lieto pr0n un warez meklējumos, vai ne? Ir ne pilnīgi droša programmatūra, ir mazāk droša programmatūra un ir Microsoft/Adobe programmatūra, ja tev patīk stulbi joki. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:46 |