![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE Savukaart izmeediit Ainu buutu aarkaartiigi interesanti un es pat sanjemtos un pazvaniitu uz studiju un paliidzeetu gremdeet "Ainu" esmu paarliecinaats ka neviens no tiem talkshoviem nav gatavs cieniigam pretiniekam kas speetu argumenteet savu probleemu un gari un smalki izstaastiitu, kaa arii kas speetu argumenteeti bilst pretimtam "vadiitaajam". Kaada jeega no talkshow ja "atnaakusii probleema" problematizee pashu talkshow. Esmu redzējis vairākus Ainas raidījumus. Mani visavairāk tracina, tas, ka ar minimālām izmaiņām tas tik tiešām varētu būt daudz maz normāls šovs. Vismaz pagaidām šovā nepiedalās aktieri, kas jau padara to daudz maz saistītu ar reālo dzīvi un reālām problēmām. Bet paša šova lielākā problēma ir tā vadītāja ar savu samāksloto sašķobīto gīmi, un kur ikviens teikums no viņas mutes man izklausās pēc "ak tu nabadziņ, kā tev dzīvē nav paveicies". Es viņai labprāt par šādu ņirgāšanos iekrautu pa viepli. Pat nespeciālistam ir redzams, ka viņa ar raidījuma dalībniekiem nav rūpīgi strādājusi, jo bieži vien tie sāk runāt par galīgu beztēmu un nesaprot uzdotos jautājumus. Laikam pag. nedēļ bija viens raidījums par patversmes bērniem, un publikā bija daži no šīm iestādēm, varēja manīt, ka bērni nevēlas atbildēt uz Ainas jautājumiem (pat varēja redzēt kā groza galvu), taču šī tāpat plijās virsū un protams neko vairāk par vienvārdu teikumiem laukā nedabuja. Priekš kam šāda TV profanācija ir vajadzīga? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:51 |