![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Vislabākos specefektus taisa GONZO.
Neesmu nekādā citā anime seriālā redzējis tik labus datorspecefektus kā seriālā Vandread: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vandread ir viskrutākais seriāls, ko līdz šim esmu redzējis. |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
tam pa vidu es gribu piebilst, ka tie taa saucamie 3d efekkti lec aciis ar savu perfekto perspektiivu jo ar roku to ziziimeet ir darbs kas prasiit tik preciizu ziimeeshanu ka uz to aiziedu nevis gadi bet gan gadu desmiti. Es tak teci laba datorgrafika ir tad ka taa iederas fonnaaa....
objekta telpiskuma diemsiju panaak ar kraasaam un eenojumu. taa biaj dilemma pie kuras atduuraas gandriiz vai visi renesanses maakslinieki.. un ja nemaldos "Da Vinchi" lielsiski risinaaja. Muusu acs tiek apmaaniita plaknee atteelotajam telpiskam objektam radot perfektu abgaismojumu un un eenojjumu... Ir absoluuti neiespeejami plaknee radiit telpisku objektu ja tiek izmanots vioenmeeriigi ikliedeeta gaisma tobish nav gaismas avota. Pliki raseejot panaakt telpiskumu un lai acs nesamezhgiitos mees izmantojam lietu kad liiniojas tiek dazhaadi ateelotas taas kuras ir priekshaa umn taas kuras ir aizmuguree.... karoch pashsaprotami ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:52 |