![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nesen pa TV redzeeju Head&Sholders jauno reklaamu. Guess what did I see? Jaa puse reklaamas bija ziimeeta Anime style. Ko juus par to sakat? Kas taalaak anime pamperi?
-------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
HEHE
![]() Mees esam egoisti un taadiu paliksim varbuu tikkai dziives laikaam kljuusim miikstaaki. Mums skauzh, ja otram arii ir, un no lepnuma, ka mums vieniigajam IR, mees laternu stabus nepamanaam. Es jau kaut kur agraak mineeju ka anime muusdienaas ir labaaks veids kaa atveert smadzenes uz domaashanu nekaa literatuura. Savukaart kaada mums dalja ka tie knauktji bizos rinjkii spiegdami taas n-taas tehnikas no pokemoniem un yugio un bayblade. Gan jau ka vinji pavidam iesaaks skatiities "smagos" gabalus un ja neieb rauks tad veel jo vairaak mees sajutiisimies krutaaki. Visstulbaakais egoisms ir tad kad tu neveelies daliities gudriibaa. Pieredze raada ka izaugsme nenotiek no paaris gudriem indiviidiem bet gan tad ja shie indiviidi savairojas. Juus baidaaties ka juus iespeejams apsteigs un juusu attiistiibas cikls ir nosleedzies un gudraaks nekljuusiet un tapee censhaties pa visu vari saglabaat sho poziiciju, neljaujot otram izaugt. Jo shaadaa veidaa ir balstiits varas princips, tas kaz zin valda paar to kas nezin. Galu galaa anime un tai lidiziigaas industrijas var salidizinaat ar graamatu pasauli. Pavej kud audz graamatu uzrakstiits un mazaak kaa pusse no taam ir tieshaam lasiishanas veertas. Nav svariigi cik daudz ir izlasiijushi to vai citu noziimiigu darbu tie kas izpratiis un noveertees to buus mazaak nekaa to kas nesaprata neko. Vai mees uztraucamies ka ir sarazhots n-taas lubenes, ko ciitiigi lasa "housewifes" tamdeelj tachu dailjrades peerles nezaudee spozhumu, jo vairaak cilveeku izlasa jo labaak jo vairaak ko apspriest, jo vairaak viedoklju jo assaaki kjiivinji. jo lielaaks kvantums jo spozhaak mirdzees izcilie dartbi.... bla bla bla.. etc etc tec.............. runaajot par teemu es biju aarkaartiigi viilies ka anime tanii klipaa ir aarkaartiigi maz... manupraat taa ir tikai sagadiishanaas ka taa bija anime vienkaarshi tas maakslinieks ko vinji noalgoja izraadiijaas ar noslieci uz anime. tanii vietaa vareeja buut jebkursh cits ziimeeshans stils kas buutu liidziigs "marvel" komoksiem. Iespeejams ka es ljoti kljuudos un skandinaavijaa, kur man kaa liekas shii reklaama bija razhota(man taa shkiet ka shii reklaama bija skandinaavijas tirgum un latvija iepirka jau noietu reklaamu kaa tas ir ar zelta zivtinjas reklaamu kur skapii seezh miiljaakais), ir tik taalu saindeejusies ar anime ka tur neiepiit anime reklaamaa jau ir garants bakrotam un produkta boikotam ![]() P.S.mani mineejumi un murgi nav jaanjem par pilnu, iepseeja ka tie ir patiesi ir 0.0...001% -------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
P.S.mani mineejumi un murgi nav jaanjem par pilnu, iepseeja ka tie ir patiesi ir 0.0...001%
[/quote] Kāpēc tik paškritiski? Tev savā ziņā ir taisnība, bet ko tur darīt. Mēs esam Latvieši un ko tur padarīsi. ![]() Man ir sajūta, ka zudīs tā romantika skatoties anime, ja mazie pokemonisti saaks par to fanot. Kaut gan shaubos, ka ko citu par pokemoņiem un yu-gi-oh vinji skatiisies. -------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:39 |