![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Simsons |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 15-July 10 ![]() |
Tatad sveiki visiem , sheit foruma neesu sen , bet butu vajadzigi ieteikumi no ekspertiem romance anime zinja
Pedejas noskatitas romance animes kuras man arii ljoti patika Love Hina / S2 Love-Ru kimi no ... Lovely Complex Vampire Knight / S2 Tonagura Zero no tsukiama Chobits Kaichou wa Maid-sama! Princess Lover Hatsukoi Limited Ichigo 100% Gan jau ka ir vel kadas ko esmu redzejis bet uz sho bridi esmu piemirsis Lai gan esmu ecchi addicts , var droshi ieteikt kaut ko non-ecchi style , P.S Velams lai zimeshanas stils butu neparak loli stilaa |
![]() ![]() |
Simsons |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 15-July 10 ![]() |
Ne ne pirmaja posta bija minetas pedejas animes kuras biju noskatijies un kuras pat ljoti patika
Toradora redzets un arii patika , tapat nesen noskatijos itazura na kiss, tiri skataaama bija (pat liktu 8.5/10 vinjai), saku arii skatities Higashi no Eden , Bokura ga Ita arii saku skaties , vnk browsejot animefreak.tv romance listi Angel Beats viss redzets , nu ta arii ok bija. Spice n wolf shodien dabushu atestatu un dokjus tad iechekoshu , paldies visiem par lielo atsauciibu un droshi varat pievienot vel kaut ko Kaut kad arii bus jasak skatities peach girl un ultra maniac bet shie tikai uz megavideo ir un takaa parvacos un nebus iespeja ar sakarigu speedu kachat buus jaatliek uz bridi This post has been edited by Simsons: Jul 16 2010, 21:41 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:55 |