![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nesen pa TV redzeeju Head&Sholders jauno reklaamu. Guess what did I see? Jaa puse reklaamas bija ziimeeta Anime style. Ko juus par to sakat? Kas taalaak anime pamperi?
-------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Skaudība un egoisms nav tikai latviešu mentalitāte, lielākā vai mazākā mērā tā piemīt visiem cilvēkiem. Altruisms un nesavtība cilvēkiem piemīt daudz mazākā mērā, tā nu daba to ir iekārtojusi.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 10 2004, 14:49) Skaudība un egoisms nav tikai latviešu mentalitāte, lielākā vai mazākā mērā tā piemīt visiem cilvēkiem. Altruisms un nesavtība cilvēkiem piemīt daudz mazākā mērā, tā nu daba to ir iekārtojusi. Skaubība un egoismis. Njā.. skarbi vārdi, bet tas pierāda tikai to ka mēs mēģinam aizstāvēt to, kas mums jau ir. Tā pati situācija ar nacionālo piederību, Latvieši esot egoistiski, smikelīgi, nevar taču apvienot visu tautu zem viena grēka. Mēs bijām pārāk ilgi apspiesti, un tas ka tagad katrs mēģina palikt neatkarīgs ir tikai loģiski, kas tad atdos kautko, ko tikai nesen ir ieguvis. ( njā, man atkal nogāja auzās, šodien bija gara diena, atvainojos par muļķībām sarakstītām augstāk) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:38 |