![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Čau!
Es kā riktīgs douche bag gribu mainīt vārdu un uzvārdu. Tagat metiet savas idejas par vārdiem un uzārdiem. ![]() Nezinu kāpēc man šķiet ka neviens vai nu neko neieteiks,vai arī ieliks kaut kādu mēsla vārdu ![]() -------------------- I can make your ass bleed.
|
![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
un paturpinot - neticami,bet arī katrs cits pusaudzis uzskata,ka viņš ir unikālā sniegpārsliņa ar tādām problēmām kā nevienam citaml uz lielās pasaules. Neatkārtojamām. Lielākoties ne jau vārdā ir vaina, bet attieksmē.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
un paturpinot - neticami,bet arī katrs cits pusaudzis uzskata,ka viņš ir unikālā sniegpārsliņa ar tādām problēmām kā nevienam citaml uz lielās pasaules. Neatkārtojamām. Lielākoties ne jau vārdā ir vaina, bet attieksmē. Ha, un tagad iedomājies, ka viņš agrā vecumā izvarots, vai arī joprojām tiek sists mājās, un tu te viņam saki, lai viņš beidz te kunkstēt, jo visiem ir problēmas. ![]() Es tik saku, var jau būt arī nopietnāki iemesli, kāpēc savus vecākus nemīlēt par MAN NENOPIRKA IPODU, TĀTAD VIŅI MANI NEMĪL ;___;, un ar tādiem vārdiem patiešām jauzmanās. This post has been edited by Kikyou: Jul 20 2010, 09:14 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:16 |