![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Čau!
Es kā riktīgs douche bag gribu mainīt vārdu un uzvārdu. Tagat metiet savas idejas par vārdiem un uzārdiem. ![]() Nezinu kāpēc man šķiet ka neviens vai nu neko neieteiks,vai arī ieliks kaut kādu mēsla vārdu ![]() -------------------- I can make your ass bleed.
|
![]() ![]() |
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Ta.Kamer man internets nav kartejo reizi atsledies.
Es velos pateikt visiem drosmigajiem minetajiem kapec es gribeju mainit vardu un uzvardu.Ka jau ieprieks teicu vienam vai diviem.Ka tas cilveks kludas.Negribejas teikt kapec.Bet lai mazliet apturetu jusu jautribu minet un mest savus minejumus seit.Izdomaju ka tomer pateiksu :3 Man mate ir mirusi un tevu nesmu redzejis kops ta laika.Tagat iespejams tev skiet ka tiesi tapec es velos mainit vardu.Bet patiesiba ne.Man par viniem ir praktiski vienalga.Jo tas viss notika 15 gadi atpakal.Ja zini cik man gadi tagat.Sapratisi ![]() ![]() Cerams ka tagat bus mazak fuslas ar Church ect ![]() Piedodied ka nerakstu ar garumzimem.Man tilde neiet.Un negribas no googles visus vardus kopet ![]() P.S Isabel,nejau par manu vecumu ![]() -------------------- I can make your ass bleed.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:22 |