![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Ralfs |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Šinobi-san (ak, "sama"),
godīgi pateikšu - visu postu nelasīju. Tā garums vien liecina par kaut ko ļoti "sakaitinātu". Vēlāk notiekti izlasīšu, bet vai nevarētu īsāk savus nemierus izklāstīt? Galu galā, var arī "par dzīvi" parunāt. Nu tādā, kā referātā, lai citiem nebūtu jālauza galva, ja tāda, protams, ir... Pie reizes būs ko nodot, "projektu nedēļas" ietvaros vai kā savādāk... tagad skolās ko tik neiesniedz, es varētu dažiem tautiešiem piespēlēt interesantus reālās dzīves novērošanas vērtējumus. Tomēr esi jau doohai, vismaz kaut kādā jomā, tomēr sakarīgi varētu uzrakstīt kas un kurš Tēv nepatīk. Kādēļ? Kas Tēv gar viņiem daļas, lai tik rosās... A no tā gabaliņa, ko paspēju izlasīt pirms izslēdzās tīkls - nu diena pagāja un ir labi, citiem diena nepaiet pat līdz pusiei. Kāda vaina, ja diena pagāja un pats savām kājām-rokām vari gultā ierāpot? Un ja vēl tā nav gluži tuksnesim līdzīga, tad jau pavisam labi, tikai pēc brīža, kad iesilst no Tevis vai citādi... Par ko būtu jāsartaucās? P.S. Listening "Mumij Troll", abient temperature about 16C. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:53 |